lørdag den 28. april 2012

Spøgelsesindlæg?

Det er weird, for jeg udgav et indlæg på bloggen hér igår ved middagstid, men enten har jeg haft en mega absence eller også er der sket en eller anden fejl?! Min datter Ottilia har netop oprettet sin egen blog og havde lidt begyndervanskeligheder, men hun påstår hårdnakket, at hun IKKE har været inde på min blog. På den anden side kunne jeg hverken huske det ene eller det andet, da jeg loggede mig ind for fem minutter siden efter næsten et års (!) fravær, og ind kom jeg sgu' da helt uden problemer - alle oplysninger var nærmest forudindstillet på denne stationære pc. Anyways, jeg kan da ligeså godt lige poste et indlæg AF mig, når nu jeg er igang ;-)
Vi bor stadig på Vesterbro, hvor solnedgangen indimellem er helt fantastisk:


Her i marts måned begik jeg en lille Magda fra Tora Frøseth til en venindes lille pige, en model som jeg længe har været lun på:Et andet hit er tørklædet Heartbreak, som nærmest er groet fast på mig. Opskriften er fundet på Ravelry, og garnet er primært Rasmillas Yndlingsgarn. Den røde stammer vis fra Garnudsalg.

 Til sidst kommer der et par billeder af mine skønne tøser, Ottilia, Alma og Mynte. Ottilia elsker brødrene Price, så selvfølgelig skulle vi derind og spise: 


 Her er et helt nyt billede af Alma og Mynte på den go'e gamle giraf i Tivoli:


Alle disse billeder er taget med min iPhone, så kvaliteten er ikke i top!
Faktisk har jeg været temmelig produktiv, jeg har da også lavet et øøøøøndigt babytæppe af Jared Flood og en skøn cardigan til frække Mynte - begge projekter i Rasmillas yndlingsgarn. Der er faktisk også billeddokumentation, men billederne ligger på et flashcard, som ikke er gode venner med denne pc - så om et års tid uploader jeg dem ;-)

1 kommentar:

GrenDesign sagde ...

Du er jo lige der :-) og dine piger er blevet så store.....tja, tiden går....
Skønne striksager!