tirsdag den 7. september 2010

Så er der billeder!

Endnu en Milo til Mynte er færdig, denne gang i en ugle-udgave, og jeg mangler bare to små sorte perler til at markere øjnene på den øverste ugle. Den er strikket i to tråde supersoft i farven sweet pea, og jeg er svært tilfreds med den færdige udgave.

Mynte er et varmt barn, som har det bedst med en basisbluse og så en vest/tunika udenpå, og derfor er mit næste projekt i samme boldgade, nemlig Elvira fra Rasmilla.

Garnet er igen supersoft, og farven er oatmeal. Planen er, at både Alma og Ottilia skal udstyres med en Elvira, og gudskelov har jeg endnu lidt supersoft på lager.
Før de projekter løber af stabelen har jeg en Lille Slyngel, der står og tripper utålmodigt, og det bekendtskab glæder jeg mig altså til. Endnu engang står Mynte for tur, Mynte som om aftenen seriøst ligger og studerer det store 3-fløjede supersoft-farvekort, altimens hun brøler: "Mor strikker kjole til mig!!". Jeg tager det sgu' nærmest som en ordre, og så er jeg jo faktisk også tvunget til at købe mere garn, for barnet skal da præsenteres for et anstændigt udvalg!
En anden nyhed fra Geilsk Herretur er godt nok også fristende, og hvis jeg ikke tager helt fejl, er det kit med i kufferten, når vi i november måned nupper en lille ekstra ferie i et sommerhus i Marielyst i forbindelse med et par lukkedage på skolen i forlængelse af en weekend. Som ansat i Region Hovedstaden har jeg adgang til leje af skønne og billige sommerhuse rundt omkring i Danmark og faktisk efterhånden også i flere storbyer i Europa. Vi har efterhånden været prøvet nogle forskellige sommerhuse i Marielyst, men der er særligt et hus, hvori vi føler os hjemme, og der skal vi selvfølgelig bo igen. Johnny og jeg havde ellers planer om et mini-cruise til Oslo - bare os to - men da vi kom i tanke om sommerhusmodellen var der ingen tvivl om vores valg.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Jamen der er da bare ingen udvej - der må et større udvalg til damen...
Skønne sager du har gang i!!
Jeg synes nu også kombien af en langærmet T-shirt og en vest er supergod til børn.
:-) Britt

Kludemutter sagde ...

Hvor er den fin ;)

Dejlige ting du har gang i og o tankerne.

Yt.

ulla sagde ...

Hvor ser de to fine ud. hihihi der er intet som en 2 årig, der studere garnkort :-)

Birthe sagde ...

Nææh Den er bare lækker,,, smuk.

Den må jeg bare lave. Ved du hvor jeg kan købe opskriften og evt hvilken str.?