lørdag den 7. marts 2009

Endnu en mini til voksne...Dog en mere hardcore én af slagsen! Jeg har længe været træt af vores bærbare HP, faktisk har jeg aldrig været særlig glad for den, og den har søreme også været en skrøbelig sag! Den seneste lidelse, som blev dens endeligt, var en delvis defekt stikindgang, som bevirkede, at ledningen skulle føres henover pc'en for at udløse det træk, som vækkede den til live. Det er til at leve med, når man ved, hvilke svumpukler, der møder én i butikken, når man skal indlevere til reparation (så er jeg sgu' næsten villig til at leve med hvad som helst), men Alma skulle lige lukke låget ned forleden dag og overså totalt den dér omformer-tromle, som sidder 10 cm. fra stikket! Okay, så var det vist tid til at se sig om efter noget andet, det sorte hul i hele højre side er IKKE til at abstrahere fra, og jeg var jo nærmest lykkelig for at en god grund til at købe nyt. Valget faldt på ovenstående lille fikse sag, en Samsung NC10, som har fået roser i diverse anmeldelser. Batterilevetiden er 4-7 timer, hvilket jo er min. 8 gange mere end HP'en, som gik død efter en ½ time, selv efter en batteri-udskiftning!

Jeg vælger nu at sende Johnny hen og indlevere HP'en til genoplivningsforsøg, den ekstra forsikring burde dække....men nu må vi se, jeg bliver IKKE overrasket, hvis de nægter at reparere. Anyways, overlever den, så har pigerne en bærbar til kolonien, som de kan spille og se film på.

Strikkeriet ligger nærmest stille i disse dage, det nye arbejde æder al min energi, igår aftes var første aften foran fjernsynet siden sidste søndag. Derudover er lille Mynte startet i vuggestue og har, naturligt nok, været ekstra træt og pylret i aftentimerne. Gudskelov er der håb forude, der skulle være et par strikketimer i vente imorgen eftermiddag, og det glæder jeg mig meget til!

2 kommentarer:

britt sagde ...

Og det var skønt at se dig....men du fik vist ikke strikket så meget...tøhø!
En skøn lille sag du der har anskaffet dig!
KH,
Britt

schjerning sagde ...

Tillykke med den lille computer - jeg har haft min lidt længere og er bestemt ikke blevet skuffet. Jeg håber du bliver lige så glad for din :-)