søndag den 15. marts 2009

Den ikke-strikkende strikker...det er mig!!

Forleden dag befandt jeg mig i en stue fyldt med strikkeglade kvinder uden selv at strikke én eneste pind. Strikke-passiviteten havde flere årsager: først og fremmest nød jeg at sidde helt stille, betragte og lytte til alle samtalerne rundt om bordet, og så var jeg heller ikke alt for gode venner med garnet i mit strikkeprojekt! Nogle begyndte ligefrem at stille spørgsmålstegn ved, om jeg overhovedet KAN strikke, og om alle de færdige projekter rent faktisk er udstillingsmodeller tyvstjålet fra strikkeforretningerne i København og omegn ;-) Spøgefuglene har ret i, at der sgu' er stilstand hér på pinden, men jeg venter altså, for det helt rette garn skal vælges først!

Jeg har vildt mange projekter på to-do listen: Owls, Louise's Langcardi, Pine, Seamless Hybrid, Swisher, Baby Cables and Big Ones Too, Pebbles, Klara-kjole, Ciara's Cowl og et Haven-tørklæde. Nogle af projekterne kræver en del indledende øvelser mht. til valg af garn osv., imens andre er lige til at gå til, da jeg benytter originalgarnet. Jeg er helt syg for at prøve Ecological Wool fra Cascade Yarns, og måske ender det med, at jeg i første omgang blot bestiller et par bundter fra USA (det er endnu ikke lykkedes mig at lokalisere det hos nogle af Cascade-forhandlerne i UK?!).

Hvis alt går vel er Louise's Langcardi OG Pebbles på pindene i løbet af den kommende uge, men nu må vi se....

4 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, der er alt for mange projekter og al for lidt tid.

KH Tina

PS Jeg ved godt, du godt kan strikke ;o)

britt sagde ...

Hele 2 projekter.....uuuuhhadada. Men sikke nogen.
Julie, jeg fik nu heller ikke strikket så meget den dag - skulle jo også suge atmosfæren ind. Og superdejligt at se dig igen.
Knus,
Britt

zeusstrik sagde ...

all good things comes to those who waits :)

Malene sagde ...

Ja, nogle gange er det rart med en strikkepause og på et eller andet tidspunkt skal det nok begynde at krible i fingrene for at komme igang igen.