tirsdag den 3. februar 2009

Nye tider på vej!

Der er forandringer på vej, jeg har simpelthen fået nyt job. Allerede i december, da administrationsenheden på mit arbejde sendte mig 4 linier (!) om, at jeg fremover skulle have misbrugere/hjemløse og IKKE sindslidende borgere som målgruppe, kunne jeg mærke, at det ville jeg ikke kunne leve med! Hverken måden, jeg blev underrettet på, eller følelsen af at blive påduttet en beslutning var specielt spiselig, men de "gode" jobs hænger ikke på træerne, og jeg havde fra starten af besluttet mig for, at jeg ville søge det bedste alternativ til mit nuværende job. Mirakuløst nok blev ønskestillingen slået op her i januar, jeg ansøgte, kom til samtale og fik sgu' jobbet. Fra 1. marts skal jeg være sygeplejerske i sådan et team, og jeg glæder mig helt vildt!
På strikkefronten er der også nye tider: Mini til voksne er på pindene, og det går jo bare derudaf! Blusen i vendestrik til Alma synger på sidste vers, og hvor er det dog bare en fed teknik - jeg er vild med at kunne slå hjernen fra og alligevel få noget fra hånden!

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis jeg var sygeplejerske ville jeg susme også gerne arbejde i psykiatrien..held og lykke med dit nye job :-)

Anonym sagde ...

Ihh tillykke med jobbet! Hvor fedt at du fik lige det du allerhelst ville have! Og de stillinger hænger jo virkelig ikke på træerne! Min søster var i praktik i opsøgende psyk-team på vesterbro sidste semester - hun var også meget glad for det!

Anonym sagde ...

Tak, Anne ;-)

Julie, det lyder søreme godt, for det er nemlig lige præcis min nye arbejdsplads!

Susanne sagde ...

Tillykke ! Herligt når drømmejobbet dukker op i tide :o)
Kh
susanne i Silkeborg

Anonym sagde ...

Hvor fedt, TILLYKKE! Hvor er det også sejt at der findes mennesker som dig der brænder for psykiatriske patienter - sådan!

Anonym sagde ...

Stort tillykke!! Og godt gået! Selvfølgelig skulle du noget andet!
Knus,
Britt

Sanne B. sagde ...

Tillykke Julie,
Det lyder altså godt. Nogen gange dumper appelsinen altså bare ned i ens turban før man ved af det. Hvem ved, måske er det dig der ender med at komme hos min datter når hun (forhåbentlig)engang når så langt at hun kan flytte i egen bolig.
knus
SanneB

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med jobbet! Jeg tror, at du afleverer din opsigelse med et bred smil :-D

Anonym sagde ...

Tillykke med dit nye arbejde.

Strikkeheksen sagde ...

Også stort tillykke herfra :-)

Lækkert projekt, du er ved at starte op :-)

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ejjj er det ikke det man kalder held i uheld.....tillykke med ønskejobbet.

lækker smække mini du har gang i!

malle