tirsdag den 3. februar 2009

Nye tider på vej!

Der er forandringer på vej, jeg har simpelthen fået nyt job. Allerede i december, da administrationsenheden på mit arbejde sendte mig 4 linier (!) om, at jeg fremover skulle have misbrugere/hjemløse og IKKE sindslidende borgere som målgruppe, kunne jeg mærke, at det ville jeg ikke kunne leve med! Hverken måden, jeg blev underrettet på, eller følelsen af at blive påduttet en beslutning var specielt spiselig, men de "gode" jobs hænger ikke på træerne, og jeg havde fra starten af besluttet mig for, at jeg ville søge det bedste alternativ til mit nuværende job. Mirakuløst nok blev ønskestillingen slået op her i januar, jeg ansøgte, kom til samtale og fik sgu' jobbet. Fra 1. marts skal jeg være sygeplejerske i sådan et team, og jeg glæder mig helt vildt!
På strikkefronten er der også nye tider: Mini til voksne er på pindene, og det går jo bare derudaf! Blusen i vendestrik til Alma synger på sidste vers, og hvor er det dog bare en fed teknik - jeg er vild med at kunne slå hjernen fra og alligevel få noget fra hånden!

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis jeg var sygeplejerske ville jeg susme også gerne arbejde i psykiatrien..held og lykke med dit nye job :-)

Julie sagde ...

Ihh tillykke med jobbet! Hvor fedt at du fik lige det du allerhelst ville have! Og de stillinger hænger jo virkelig ikke på træerne! Min søster var i praktik i opsøgende psyk-team på vesterbro sidste semester - hun var også meget glad for det!

Julie sagde ...

Tak, Anne ;-)

Julie, det lyder søreme godt, for det er nemlig lige præcis min nye arbejdsplads!

Susanne sagde ...

Tillykke ! Herligt når drømmejobbet dukker op i tide :o)
Kh
susanne i Silkeborg

Karen sagde ...

Hvor fedt, TILLYKKE! Hvor er det også sejt at der findes mennesker som dig der brænder for psykiatriske patienter - sådan!

britt sagde ...

Stort tillykke!! Og godt gået! Selvfølgelig skulle du noget andet!
Knus,
Britt

Sanne B. sagde ...

Tillykke Julie,
Det lyder altså godt. Nogen gange dumper appelsinen altså bare ned i ens turban før man ved af det. Hvem ved, måske er det dig der ender med at komme hos min datter når hun (forhåbentlig)engang når så langt at hun kan flytte i egen bolig.
knus
SanneB

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med jobbet! Jeg tror, at du afleverer din opsigelse med et bred smil :-D

Anonym sagde ...

Tillykke med dit nye arbejde.

Strikkeheksen sagde ...

Også stort tillykke herfra :-)

Lækkert projekt, du er ved at starte op :-)

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ejjj er det ikke det man kalder held i uheld.....tillykke med ønskejobbet.

lækker smække mini du har gang i!

malle

Anonym sagde ...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風