lørdag den 1. november 2008

Færdigt Topstykke...

Jeg er SÅ stolt af mig selv, det er første gang i årevis, jeg har færdiggjort et "overdels-projekt" til mig selv. Jeg ved sgu' ikke helt, hvad der sker, men jeg går som regel kold undervejs i projektet, uanset hvor fyr og flamme jeg har været til at begynde med. Faktisk har jeg kun én hjemmelavet sweater, og den bruger jeg ikke vildt ofte - den sidder ikke helt som den men er vældig flot, så den kommer da på i ny og næ.
Nu skal Topstykke bare lige tørre, og så skal den på imorgen, for jeg er bare vild med den allerede! Efter Myntes fødsel er alle de overflødige kilo fra de to andre graviditeter røget af, og jeg er igen normalvægtig; måske har mødet med "min gamle figur" motiveret mig til at færdiggøre netop dette projekt? Et er ihvertfald sikkert og det er, at jeg vil bruge den ofte. Den er strikket i str. medium og på pind 3.

Billeder følger sandsynligvis imorgen!

5 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det' for sejt - både den med overdelen og kiloerne ;o)

Vi må have et billede !!

KH Tina

jeanette hegaard sagde ...

Glæder mig til at se den. Måske det skulle være en belønning med sådan et kit, bår jeg er kommet af med mit "overskudslager"?

britt sagde ...

Tillykke, Julie - med det hele!
Så fedt - glæder mig til at se mere.
KH Britt

LindaMarsvin sagde ...

Hvor vildt, både at du har tabt de ekstra kilo OG at du er færdig - nøj hvor jeg kæmper.... er kun ved 16 omgs udtagningen....znnnork..
se på, se på!
kh Linda

Siffe sagde ...

Jamen det er måske den jeg skal forsøge mig med? Jeg strikker osse sjældent overdele til mig selv. Kun en FLS er kreeret til mig selv.
Glæder mig til at se den!
KH Siffe