onsdag den 12. november 2008

Farvel og goddag!


Halstørklædet er færdig og i brug = ro på Johnny-fronten i lidt tid!

Jeg har fluks kastet en lille yndig vest til Mynte på pindene. Opskriften er fundet i et Sandnes-hæfte, og projektet burde ikke tage mange dage at færdiggøre. Nu skal det lige tilføjes, at 90% af min vågne tid går med at holde øje med Mynte, der bare tømmer, rydder, trykker på, hiver i, rejser sig op af, krøller, vælter og drejer på ALT, hvad hun kommer i nærheden af....behøver jeg at nævne, at hun har opdaget volumeknappen på stereoanlægget, og at hun klart foretrækker at dreje mod højre ;-)

Johnny har taget en ekstravagt idag, så han er først hjemme kl. 23.30, og med en Ottilia-hentning i udsigt ved 19-tiden er der ikke afslapning og strikning i sigte de næste timer.....måske når jeg alle gøremålene til Desperate Housewiwes - man har jo lov at håbe!

4 kommentarer:

Simone's Mor sagde ...

:-D
Hun er rigtig kommet i pille alderen.. og det bliver kun værere nu skal alt jo udforskes..
Fin blog du har.. elsker en kreativ kvinde :-)
Hilsen Christina

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

oh ja...det er en herlig alder ;o)
Lækkert halstørklæde - du må nyde roen, indtil Johnny finder ud af, han også skal have det i andre farver ;o)

KH Tina

nynne sagde ...

det er vel nok et flot og maskulint mønster du der har fundet - var det svært at oversætte - regner med det er engelsk opskrift ud fra navnet.

Det er en spændene blog du har.

Pillealderen bliver forøvrigt afløst af spørgealderen, så der kommer en periode hvor man kun kan strikke meget simple ting - ingen tællen masker

Irene sagde ...

Jeg har også et godt øje til mønstret Shifting sands - det skal prøves en dag. Dit tørklæde er superlækkert!