fredag den 4. april 2008

Solrøde kinder og bestilt arbejde!

Hele dagen er tilbragt i haven, og jeg skal da lige love for, at solen har kysset mig gevaldigt på kinderne! Drivhuset er ryddet, stauder er flyttet fra langbedet, der skal fræses op i næste weekend, og græsset er slået. Mynte har sovet tungt i sin havebarnevogn, og Alma har leget igennem i haven med alle sine bamser og en legevogn. Imorgen drager vi allesammen derud fra morgenstunden, og der står huset for tur, der skal gøres rent efter et halvt års fravær.

Ottilia har bestilt en cardigan, og den har bare at være klar i slutningen af denne måned, hvor hun skal optræde i Enghaveparken til kulturdagen. Modellen er denne, og jeg tør ikke andet end at medbringe Ottilia, når farven skal vælges, og så krydser jeg fingre for, at det er én, jeg bryder mig om.....ellers kan jeg vel altid benytte mig af indfarvnings-finten: "Aiiih, hvor ærgerligt, der er ikke 7 nøgler i samme indfarvning, skat!!".

Jeg har netop hentet mit indkøb fra Jannette's Rare Yarns i postbutikken, som det så smukt hedder nu om stunder, og det er dejlig blødt. Farven er sart lyserød, og jeg har umiddelbart ikke nogle projekter i tankerne, men der dukker vel ét op på et tidspunkt. Jeg elsker fortsat Ravelry, hold da fest, hvor bliver jeg bare inspireret af alle de smukke projekter i alskens varianter, og det er genialt, hvis man f.eks. har garnet men ikke idéen.

På tirsdag skal jeg på kursus i babytegnsprog, og det ser jeg vildt meget frem til; det er jo ikke vildt kompliceret, mange af tegnene giver vel mere eller mindre sig selv, men at give sit barn mulighed for at kommunikere flere måneder "før tid" er da stort!! Nu må vi se, hvor meget jeg kommer til at bruge det.....mit indtryk er dog, at man sagtens kan implementere det i den daglige kommunikation, uden at det virker underligt eller forstyrrende.

4 kommentarer:

jeanette hegaard sagde ...

Det lyder vildt spændende med baby-tegnsprog, tænkte lige om det så gik ud over deres talesprog - men efter at have læst om det, stopper de automatisk med tegnsprog efterhånden som de kan tale. Du må lige give en anmeldelse når du har været afsted...

grendesign sagde ...

Indfarvningsfinten?!....hahahahahahaha....den må jeg huske!
Lyder fedt med sådan en havedag - ren idyl.
KH Britt

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

tegnsprog har jeg brugt meget da jeg blev mor til Emma......og jeg bruger det stadig en del for jeg synes det er godt at kunne.
man understøtter jo bare det man siger og det er så fedt når barnet kan fortælle med tegn om sult, vil have mere, mælk osv.

god fornøjelse med kurset.

susan sagde ...

Jeg glæder mig til at høre mere om dit kursus også når i kommer igang med at bruge det. Har arbejdet med udviklingshæmmet børn der brugte vi tegn til tale og det fungerede fint. Til sidst tænker man ikke over det men lave bare tegnet samtidig med man snakker.
Hilsen
Susan