onsdag den 2. april 2008

Nyt kit!

Først et billede af Mynte iført sin nyeste Mini - den sidder fantastisk på hende! Jeg må skynde mig at lave nogle flere trøjer, for som bekendt kan en ren trøje ende i kategorien: "meget ildelugtende vasketøj" i løbet af et split-gylpe-sekund, og derfor begav jeg mig til formiddag hen i Wilfert's og købte et lille strikkekit. "Marie's bluse med bærestykke" spottede jeg allerede for et par år siden, men på daværende tidspunkt var jeg ikke i besiddelse af børn i aldersklasssen, så den blev bare lagret i hjernekisten. Garnet er Wilfert's eget, og jeg glæder mig til at få det på pindene, det er ren merinould og virker vildt lækkert.


Mynte er blevet vaccineret her til morgen, men i skrivende stund er hun i uændret højt humør, så måske slipper vi for et pylret barn denne gang.

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Hvor er hun altså bare en lækker-mås, hende Mynte!

Mini er også fin, og bestemt også det nye kit, du har indkøbt i dag.
Jeg tror da, at den opskrift har været i et ugeblad engang for ikke så længe siden, Hendes Verden måske?

Tora sagde ...

Hun er kjempesøt! Og Minien er nydelig! Jeg syns ellers jakkeversjonen av Mini alltid har sett litt kjedelig ut, men det er den jo slett ikke!

Ulla sagde ...

Skøn sager, både datter, mini og det nye kit. Jeg har ikke rørt en strikkepind siden datteren kom til verden, måske i næste uge starter jeg ;-)

grendesign sagde ...

Hun klæder Mini godt.
Og ja, den nye bluse har jeg også kigget på mere end en gang - den er sååååå fin. Findes vist også i kjoleversion.
KH Britt

Lea Poulsen sagde ...

Jeg kan godt holde hende, hvis hun er pylret.
Lea Poulsen.

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Hun er bare smækker-lækker og så i mors skønne hjemmestrik, MUMS.

Jeg bliver simpelthen så misundelig når jeg rundt omkring ser alle disse lækre babyting, meeen det er måske lige lovlig meget at få en til bare for at få lov til at strikke småtterier. ;o)

Mette sagde ...

Skøn datter, dejlige farve og også en indbydende strikke model.