fredag den 2. januar 2009

Garnsamtaler....

Som jeg måske tidligere har nævnt, så elsker jeg eBay og indkøb på nettet i det hele taget; jeg kunne f.eks. ALDRIG finde på at købe Rowan garn hér i DK....eller Noro-garn for den sags skyld. Derfor er jeg heller ikke en specielt flittig gæst i strikkeforretningerne rundt omkring i København, og det er jeg egentlig ked af, for hold da op for nogle hyggelige kvinder, der står klar med råd og vejledning. Dagen idag var tilegnet indkøb af garn til denne lækkert udseende sag fra Mayflower. Cosmogarnet har jeg aldrig haft i hænderne, så jeg startede bilen op - børnefri for én gangs skyld- og kørte ud til Anita i Brønshøj, som er én af mine absolutte favorit-garnforretninger.

Anita fører af flere årsager ikke Cosmo-garn, men kastede sig istedet beredvilligt ud i at regne opskriften om til at kunne passe med et garnalternativ fra Lana Grossa. Desværre gik matematikken ikke op, hvilket irriterede Anita meget, regnemaskinen var nærmest rødglødende til sidst, men vi måtte give fortabt, og jeg gik tomhændet derfra :-(

Slukøret og garnfattig satte jeg mig ind i bilen og satte kurs imod Vesterbro ad Godthåbsvej, og søreme om der ikke var en parkeringsplads lige udenfor Jorun Garn, som jeg aldrig har frekventeret før. Nøj-nøj-nøj, der er lækre sager indenfor, og det endte selvfølgelig med, at jeg gik derfra med en skøn opskrift og lækkert garn. Det er den fedeste kropsnære kjole-agtige tingest i 5 forskellige farver i det lækreste Shetlandsgarn.... oh la la, den er HOT!! Jeg glæder mig helt vildt til at få den på pindene, og imorgen, når lyset tillader det, skal jeg nok tage billeder af garnet!

Konklusionen må være, at begge forretninger får topkarakterer fra mig, så alt i alt en dejlig en dejlig indkøbstur med garn, smil, hjælpsomhed, overraskelser og skønne damer!!

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Jeg har det lidt på samme måde. Jeg betaler ikke 40-50 % mere for en vare i Danmark, om det så er noro, Knitpicks eller Rowan til en opskrift, jeg selv har fundet.
Men jeg betaler gerne lidt mere for god service hos den (lokale) pusher.

britt sagde ...

Helt enig - køber også Rowan/Noro/Knitpicks i udlandet.
Var lige et smut på Jorun garns website - uha dada den ser lovende ud - glæder mig til at se mere til kjolen.
KH Britt

Karen sagde ...

Jeg er rigtig glad for Anitas garn i Brønshøj også, men ellers så står den mest på garn indkøb på nettet :)

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Hej Julie

Kan du huske af hvilke årsager Anita ikke fører Cosmo fra Mayflower ?

Hilsen Ingrid