lørdag den 24. januar 2009

Flere færdige projekter!

Forleden dag skulle jeg i gemmerne og hente noget bomuldsgarn til Ottilia, og der fandt jeg hendes cardigan med hjerter på bærestykket. Endehæftningen var på plads, det eneste den manglede, var et par forkanter og en håndfuld knapper. 2 timer senere lå den til tørring, og Ottilia glæder sig til at have den på imorgen, når hun skal til fødselsdag hos sin fætter.

Et andet hurtigt projekt er en skøn lille vest til Mynte. Garnet er Supersoft fra Marianne Svit og var i overskud fra Johnnys Cobblestone III. Der er nogle skønne detaljer i denne opskrift, som er at finde i hæftet: Sandnes alpakka o-4 år.

Designeren er Lene Holme Samsøe, og jeg agter også at lave en vest til Alma....måske i Cascade 220?!

Lige nu har jeg "Bluse med stort halshul" fra Vendestrik på pindene; det er så befriende nemt og tv-venligt, at jeg strikkede MANGE riller for langt under P3 Guld igår! Garnet er Cottonwool fra Gepard Garn, købt til ½ pris hos Lynghøjgaard, og det er jo bare ligeså skønt, som det plejer at være.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

uha så mange lækre ting! Jeg er især vild med "overskud"toppen..den kunne jeg godt bruge noget energi på at få op i voksen størrelse :)

Anonym sagde ...

Skøøøønnne ting - også jeg synes toppen ser ret fantastisk ud. Hun kan sit kram, hende Lene Holme Sansøe!
KH Britt

nynne sagde ...

Super dejlige ting du fik "tryllet" frem. smuk vest - er det påfugle mønster ?