lørdag den 20. december 2008

Glædelig jul!


Jeg har det godt, der har bare være vanvittigt meget run på herhjemme, og så er den pulserende virkelighed for alvor begyndt at banke på min barsels-klokke, hvilket har skabt en dønning eller to! Nuvel, nu er det lige straks jul, og jeg har besluttet mig for at lade alle overvejelser ligge fra NU af! Pigerne har juleferie, og Johnny har vagt nogle af juledagene men holder så til gengæld fri på nogle af hverdagene imellem jul og nytår.
Myntes 1-års fødselsdag er lige rundt om hjørnet (31. december), men først skal vi fejre jul hér på Vesterbro hos min søster, og det skal nok blive hyggeligt.

Jeg får ikke strikket meget, det bliver til et par pinde dagligt på Cobblestone, hvor jeg næsten er færdig med ærme nr. 2. Når først nul og ærme er smidt på den store klinge, så skal det nok gå stærkt, men det er såmænd - som altid - en stor fornøjelse for mig at strikke netop denne model. Garnet er skønt og fejlfrit, og jeg går allerede og planlægger indkøb af nye forsyninger hos Marianne :-)

Jeg er ked af at læse, at Charlotte har været involveret i en frygtelig trafikulykke, mine tanker går til hende og hendes familie!

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

God jul og tillykke med Mynte om en god uges tid :-)
Tænk, der allerede er gået eet år!

Sanne B. sagde ...

Er i tvivl om jeg har din rigtige mailadresse. Hvis du ikke har fået min mail, kan du så ikke lige smide en linje i min mail eller på min blog.
kh
SanneB

Julie sagde ...

Glædelig jul, godt nytår og hjertelig tillykke!