fredag den 15. august 2008

Øv!

Hvorfor tjekker jeg ikke lige mit strikketøj, en lille masketælling i ny og næ ville spare mig for mange optrævlinger og massive frustrationer! Jeg er godt igang med Clara fra Helga Isager og har lært mønsterrapporten udenad, og nu kører det!! Pludselig går det så op for mig, at jeg sgu' da sidder og strikker den forkerte størrelse, istedet for str. 1-1½ år er jeg - af uransagelige årsager - igang med str. 6-10 måneder, og den kan DenLilleFede altså ikke presses ned i!

Problemet for mig er, at jeg tager optrævlinger og især "genstrikninger" MEGET tungt, jeg sidder med den samme følelse, som hvis jeg læste en bog for 2. gang (hvilket jeg aldrig gør): jeg keder mig, er utålmodig og gider egentlig slet ikke fortsætte. Tilstanden varer lige indtil garnnøglet afslører, at jeg bruger "friskt" garn, så er jeg glad igen, og begejstringen vil ingen ende tage!

På den anden side er den lille kjole bare så sød, og jeg har glædet mig sådan til at se den live....

Nu tager jeg en tango med Shifting Sands, og så må jeg se, hvad der skal ske!!

4 kommentarer:

Julie sagde ...

Det er da skæbnen. Den hvisker dig i øret; strik noget til julies agnes, strik noget til julies agnes, strik noget til julies agnes... og det gjorde du så, helt ubevidst! Sejt! :-)

Mariann sagde ...

Den følelse kender jeg også. Det er meget levende fortalt, sidder med et stort grin...
God weekend !

grendesign sagde ...

Æv....op på hesten igen, den er nemlig såååå fin.
Jeg kender godt den der lidt matte følelse, når der strikkes op på det optrævlede og den boblende jubel, når man atter når til frisk garn.
KH Britt

Bettina sagde ...

Ååååååååååååååååååååååååååååååh ja! *SUK*
(been there, done that, knitted the T-shirt twice)