onsdag den 9. juli 2008

Et par badebukser på hovedet....er bedre end 10 par på taget!! Vi har været i kolonien et knapt én uge, er nu retur på Vesterbro men tager tilbage imorgen. Alle børnene trives, og jeg får faktisk strikket i disse dage! Der er såmænd ikke noget sindsoprivende på pindene, bare en go' gammel kending: BSJ, og også denne udgave er i Noro Silk Garden, som efter min mening egner sig perfekt til modellen.


Jeg havde ellers lige planlagt at "opføre" et Cashmere-O-Meter, men nu har jeg second thoughts! Jeg strikker jo ikke meget til mig selv, faktisk ender 9 ud af 10 Julie-projekter som UFO's, og når jeg køber garn, er det næsten altid med et projekt til én af pigerne i tankerne, og Johnnys sweatre bliver altid hurtigt færdige. Jeg har kigget på mit lager, og det er slet ikke alarmerende, så jeg tror faktisk, at jeg alligevel står over i denne omgang. Jeg kan også se, at ophavskvinden har svært ved at følge reglerne ;o)

For første - og måske også sidste - gang, er der blevet indkøbt GULT garn!! Jeg havde ellers et eller to alternativer til den viste model, men Johnny modsatte sig og valgte dét garn, som er afbilledet. Det er nu på vej fra USA, og jeg er sgu' spændt på resultatet, men mere herom senere på sommeren....!

5 kommentarer:

Tora sagde ...

Mon tro om ikke Fruen skulle innføre et Fru-o-meter, et som måler hvor godt du steller for deg selv, lager lekre ting du kan ha på..?

Sanne B. sagde ...

Nå, der var du...
Tænkte nok at I nød livet i koloni'en, siden der var så stille her på adressen.
Spændende (og modigt) med det gule garn.
kh
Sanne B

Louise sagde ...

jeg har lige læst at den der går i gult, ikke er bange for at vise sin skønhed frem:-)

Og hold da op hvor er hun blevet stor den bette prut

Linda sagde ...

For en lækker arm!! Lige til at GROVbide i :o)
Gult? Det lyder godt nok uhyggeligt...

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Sikke da en smækker-lækker lille sommersag.

Du var slet ikke blevet opfanget af mine RSS Feeds, så jeg troede ikke, du havde blogget i månedsvis. Nu har jeg da vist lidt, jeg skal have indhentet.

KH Tina