fredag den 24. juni 2011

Mynte, Susanne, Björk og Olearia...

Sommer på altanen, og Mynte er stadig lige kærlig og hengiven. Kolonihaven står i fuldt flor, Susanne åbnede sit første sorte øje for 14 dage siden, og der er mange flere på vej.

Björk er færdig, og den er jo bare blevet helt perfekt. Jeg strikkede den i str. 4 år, og den er netop så stor, at Mynte kan tage den på som en anorak - så slipper hun for at gå i krig med alle knapperne, og et (megastort) hysterisk anfald er afværgret ;-)


For tiden har jeg en Olearia på pindene i garn fra Rowan, købt hos Ulla for en slik. Jeg satser på at gøre den færdig indenfor den næste uge, og så skal der altså gang i noget til mig selv. Jeg har jo min yndighed, men det er absolut ikke fjernsynsstrik, og det er stort set det eneste, der kan holde mig vågen sent på aftenen, når pigerne endelig er faldet omkuld.


Jeg startede faktisk også op på en Graystone i Cascade 220 i farven "Smoke Blue", men det bliver vist en ommer. De forkortede pinde i kraven ses alt for tydeligt i Cascadegarnet, så vil jeg hellere vælge noget Supersoft i en eller anden meleret farve, der slører de små huller, som jeg fandeme ikke kan slippe udenom (og ja, jeg har prøvet med alskens forslag). Hvis du har LØSNINGEN, så smid den endelig i en kommentar!

(Sorry - jeg kan ikke linke, Blogger opfører sig vildt mærkeligt).

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Smukke sommerbilleder. God ide med en Björk-anorak, den er rigtig fin den lilla.
Super det lilla rowan kan blive til noget brugbart, glæde rmig til at se billeder.

shu84 sagde ...

Love this jacket :) love your blog