mandag den 5. april 2010

Forår!

Hele familien har det godt, alle er glade og veludhvilede efter en skøn påskeferie, selvom vi ikke ligefrem glæder os til at skulle op kl. 06 imorgen tidlig!

Mynte er blevet en myndig ung dame på 2 år og 3 måneder, der fuldstændig frygtløst herser rundt med OG irettesætter alt og alle. Alma har tabt to tænder i løbet af weekenden (!) og går ellers og glæder sig til at skulle i skole til sommer. Ottilia er 8 år og har en umættelig trang til at forhandle - så har jeg vist ikke sagt for meget ;-) Jeg er fortsat enormt glad for mit arbejde, og det passer mig simpelthen så godt at arbejde, hvor jeg bor!

Kolonihavesæsonen er startet op, og igår forspirede jeg jernurt, duehoved, cosmos, stokroser fra Ærø, vidunderblomst, hokkaido-græskar og meget andet. Jeg sprang på et link i det sidste nye Boligliv, og det er jeg ikke fortrudt. Hvert år køber jeg frø hos Thompson og Morgan, og jeg håber, at der kommer en pakke fra dem imorgen med lathyrus-frø og andet godt.

En af mine patienter har introduceret mig til Bakker, og det har resulteret i, at der er et dværg-pæretræ og et dværg-kirsebærtræ på vej til mig!

Vores seneste familiemedlem: Lange Ludvig gennemgår lige nu et kolonihave-introduktionsprogram, hvor han bl.a. skal lære, at man IKKE pisser i naboens urtebed og andre småting ;-)

Jeg har købt en enkelt strikkebog her i vinter, og det er Helga Isagers Strikketøj. Nu har jeg efterhånden lånt den på biblioteket et par gange, og det plejer at være et vink om, at bogen er værd at eje. Foreløbig har jeg "kun" strikket pigecardiganen til Alma, som hun i øvrigt er vildt glad for. Jeg har desværre aldrig fået taget billeder af den færdige model, men dette er farverne:

Herefter er jeg startet på hulkrus-trøjen, denne gang til Mynte, men den hviler lige i øjeblikket ;-)

Lørdag formiddag var jeg forbi Wilfert's på Frederiksberg, fordi jeg bare måtte eje det nye Livorno garn. Det var nu ikke så meget selve garnet, der trak, men derimod modellen, som jeg (selvfølgelig) har fundet på Ravelry. Den bluse vil bare klæde yndige Mynte her til sommer, jeg kan lige se dem sammen! En kjole, som Mynte har brugt meget her i vinter, er Aleenan Mekko, også fra Ravelry.

Jeg er sgu' da også igang med en jakke til Ottilia fra DROPS i Silke Alpaca, faktisk er den lige ved at være færdig...hvordan kunne jeg glemme den?!

Jeg bruger stadig Ravelry dagligt og finder stort set alle mine kommende projekter derinde. Jeg elsker at lade mig inspirere og hoppe fra sted til sted, så jeg til sidst slet ikke kan huske, hvor jeg startede henne. Jeg elsker at gå ind og se på folks opskrifter, og det hænder, at jeg finder med-strikkere, hvis smag ligger så tæt op af min egen, at der ryger 2-3 nye modeller ind på to-do listen ved et besøg på en enkelt profil.

Sidst, men ikke mindst, er der en Norah Gaughan bog på vej til mig fra USA, hvori der befinder sig opskriften til en Johnny-sweater. Garnet har Johnny allerede valgt: Cascade 220, og farven er såmænd også bestemt, det bliver Straw. Mere om den i mit næste indlæg.

2 kommentarer:

Britt sagde ...

Hvor hyggeligt med liv her - og sikke et herligt liv du beskriver!
Og kæmpe tillykke med Ludvig - han ser fantastisk ud. Herhjemme drømmes der også en del om en hund pt - skal bare liiiiiige have logistik-lufte-planen på plads...
Knus,
Britt

Helle Nielsen sagde ...

Sikke dejligt med liv på bloggen. Den ser godt nok fin ud den Ilina. Den vil jeg glæde mig til at se mere til....
Og Helga´s bog er bare god....
Hilsen Helle