mandag den 13. oktober 2008

Strikkemonogami....

Den sidste tid har været præget af forkølelse og sløjhed, både Mynte og jeg har været hårdt ramt - faktisk er Mynte ikke ovenpå endnu. Ottilia tilsluttede sig så De Sløjes Klub ved at brække sig i vores seng inat, hun har ikke gentaget succesen, men lad mig formulere mig således, at barnet skal holde sig i nærheden af et toilet!

Jeg har helliget "Topstykke" min sparsomme opmærksomhed og fik i første omgang de ellers simple udtagninger galt i halsen og måtte trevle ca. 10 cm op igen - damn! Nu er jeg snart nået til ærmeafsætning, så det går langsomt fremad.Jeg har fået mit skønne Noro garn hjem fra USA på 5 dage, og det er ligeså smukt som ventet. Jeg blev med det samme lun på "My so Called Scarf", men fattede under første gennemlæsning ikke en pløk af mønsteret. Gudskelov fandt jeg en tutorialvideo til netop dét tørklæde på You Tube, og det hjalp en hel del. Jeg er dog lidt i tvivl, om jeg kan holde ud at lave et laaaangt tørklæde i et mønster så spækket med ud- og indtagninger.

Når jeg engang begynder at få min sædvanlige løn igen, skal jeg strikke denne skønne sweater, som jeg spottede på en anden dansk blog. Jeg kan forhåbentlig få styret min Cobblestone-trang, for de ligner da hinanden en del, og den har netop det feminine touch, som jeg har ledt efter. Med hensyn til garnvalg er der jo masser af muligheder, såsom hér, hér, hér og hér. Halvdelen af det får jeg ikke mulighed for at befamle inden et eventuelt køb, men det har nu aldrig afholdt mig fra at prøve noget nyt :-)

4 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Jeg kan varmt anbefale Opera - den er så blød og flot defineret. I mine øjne helt perfekt i rille- og snoningsstrik.

lazy sagde ...

Ja, den er så fin den trøje. Men jeg kan ikke anbefale Angelyarns.... du kan evt. læse mere om problemerne som mange har haft, mig selv inclusiv, på Ravelry - der der flere temmeligt lange tråde om Angelyarns.
Og uh hvor er det dog fint dit noro garn, sikke nogen dejlige farver.

Pernille sagde ...

Den trøje kan jeg bestemt godt forstå du har set dig varm på.
De snoninger er bare fantastiske :)

knititch sagde ...

det garn originalen er strikket i er superlækkert og superbilligt på www.cucumberpatch.co.uk, selvom man ikke har en normal løn.

den er guddommelig. jeg vil også have en. rigtig god idé.

de fleste er meget utilfredse med angelyarns som engang var et anstændigt firma, men åbenbart ikke er værd at handle med længere, hvis man vil have garn for penge.