fredag den 12. september 2008

Adjø!

Kære Tørretumbler, vores veje må desværre skilles nu!

Det var ellers meningen, at Reparatør-Kim skulle lægge vejen forbi snarest og fikse dine snurreproblemer, men den plan er nu skrinlagt, efter årsopgørelsen kom i går!

At du er en dyr dame anede mig, men at du skulle koste SÅ meget, er simpelthen uacceptabelt! En enkelt dans med dig koster ca. 8 kroner, og du er da ihvertfald blevet motioneret én gang om dagen, men det skal være slut nu!!

Jeg ved godt, at fejlen til dels er min, det var jo ikke meningen, at du skulle være den eneste tørremulighed, men du er jo sådan en bekvem og hurtig løsning, så først røg tørrestativet om bag det store skab, og til sidst blev det kørt ud i kolonien, hvor vi jo altid tørrer tøjet i den friske luft.

Jeg synes jo heller ikke, at det er skidesjovt at skulle tørre mig i stive håndklæder, når jeg nu er så vant til dine bløde og vamsede af slagsen, men gudskelov ligger beboervaskeriet kun 25 meter fra vores gadedør (og Johnny har gode ben), så der er håb forude.

Du skal vide, at jeg ikke er sur på dig, allerhøjest lidt skuffet over, at du nu har smadret vores (ellers fornuftige) budget for de sidste tre måneder af min barselsorlov på dagpenge. At DONG har sat vores a'conto-regning kraftigt op skal du da heller ikke høre et ondt ord for, for sådan er det jo bare, og det kan jeg jo i bund og grund kun takke mig selv for!

4 kommentarer:

grendesign sagde ...

Ja, den kan være dyr i drift. Vi kan ikke undvære vores - især ikke til håndklæderne. Den var i stykker et par uger - og ungerne rynkede på næsen af det stive undertøj. Men vi har en vaskemaskine, der centrifugerer enormt godt, så restfugten ikke er så høj...og så er den OK i strøm.
KH Britt

Bettina sagde ...

Ja, de ligger som regel i snit på eller over 5 kroner pr. tørring, det er for vildt - og det har folk en tendens til ikke at tænke over. Så jeg er glad for vores vaskekælder og bruger mest tumbleren om vinteren, men dog hver gang med dårlig samvittighed.

Losarinas mor sagde ...

Bravo!
Den er for dyr for både pengepung og ikke mindst vores miljø :-)

Lisbeth sagde ...

..enig i at det er dyrt, men indeklimaet om vinteren er ikke godt med tørretøj hængende over det hele.. især cowboybukser, håndklæder og sengetøj er øv og tager lang tid om at tørre... og da jeg ikke er et beboervaskeri i nærheden til rimelige penge så beholder jeg min tørretumbler men bruger den kun om vinteren ;-)