fredag den 7. marts 2008

Vi har det godt!!


Mynte nærmest stråler af velvære, og hun går ikke af vejen for et godt grin, så snart lejligheden sig byder; faktisk græder hun kun, når maven gør knuder, og det sker heldigvis sjældent. Til gengæld er der masser af lyde gemt i hende, hun grynter og knurrer både af og til mig, op på den måde fører vi mange dybe samtaler.

Idag bød på årets første kolonihavetur, og der er da næsten intet bedre end store flødeskumskager indtaget i det grønne. Mynte snorkede sig igennem hele seancen, men både Ottilia og Alma var ellevilde og så fulde af forårsfornemmelser, at de næsten ikke lod sig proppe ind i bilen igen.

Strikkemæssigt er jeg næsten færdig med Cobblestone II, og straks står Audrey klar i kulissen. Netop som jeg havde modtaget Cathay-garnet fra England, tikkede nyhedsbrevet ind fra Garngalleriet, og der sælges Cathay betydeligt billigere. Jeg glæder mig gevaldigt til at få garnet på pindene; det har fået rosende ord med på vejen af en pålidelig kilde ;-)

3 kommentarer:

grendesign sagde ...

Hvor ser hun skøn ud - og sikke en hårpragt!!
Cathay? Det har jeg desværre ikke prøvet endnu...men kan huske at Marie-Louise var glad for det.
Kager & kolonihave - det lyder som en skøn cocktail!
KH Britt

Susanne sagde ...

Hvor er hun skøn din lille Mynte... En hel dag med godt vejr er jo guld værd - både for børn og voksne !
Jeg har gramset en del på Jo Sharp-garnet hos Birthe P. Og skal også ha' indkøbt noget på et tidspunkt. Farverne er skønne og garnet føles bare så lækkert.
Kh
Susanne

Julia Zahle sagde ...

Hun er bare lækker!!