onsdag den 31. december 2008

Mit hjertegræs - min øjesten!




Ja, så er nytårsaften og Myntes 1-års fødselsdag oprundet. Den lille marcipangris har selvfølgelig fået alle sine gaver og flere sange, men vi venter med lagkage-seancen til imorgen. Jeg har aftalt med min søster, at vi fremover fast mødes til brunch den 31. december, bortset lige fra i år....jeg kunne sgu' ikke rigtig overskue det. I aften får vi gæster: et nybagt forældrepar og min mor kommer. Menuen er - som altid - fisk og skaldyr i forskellige variationer, i år bliver det noget med hellefisk, sushi, kæmperejer og løjrom. Hvidvin er der rigeligt af, og Johnny har købt gavmildt ind til børnene i form af børnekrudt, hatte, serpentiner, truthorn osv.
Godt nytår, allesammen!

tirsdag den 23. december 2008

Rent guld i posen!

Ottilia ligger i sin seng og hører én af Bjarne Reuters klassikere efter en nat med opkastninger og mavekramper. Jeg sidder og kigger ned i min egen lille pose fyldt med med det pureste guld, spundet af Sanne, og Mynte SKAL da eje en Fiona's top!

Jeg har skiftet Tvinni-garnet ud med silke/merino i brunt og lyserødt:


lørdag den 20. december 2008

Glædelig jul!


Jeg har det godt, der har bare være vanvittigt meget run på herhjemme, og så er den pulserende virkelighed for alvor begyndt at banke på min barsels-klokke, hvilket har skabt en dønning eller to! Nuvel, nu er det lige straks jul, og jeg har besluttet mig for at lade alle overvejelser ligge fra NU af! Pigerne har juleferie, og Johnny har vagt nogle af juledagene men holder så til gengæld fri på nogle af hverdagene imellem jul og nytår.
Myntes 1-års fødselsdag er lige rundt om hjørnet (31. december), men først skal vi fejre jul hér på Vesterbro hos min søster, og det skal nok blive hyggeligt.

Jeg får ikke strikket meget, det bliver til et par pinde dagligt på Cobblestone, hvor jeg næsten er færdig med ærme nr. 2. Når først nul og ærme er smidt på den store klinge, så skal det nok gå stærkt, men det er såmænd - som altid - en stor fornøjelse for mig at strikke netop denne model. Garnet er skønt og fejlfrit, og jeg går allerede og planlægger indkøb af nye forsyninger hos Marianne :-)

Jeg er ked af at læse, at Charlotte har været involveret i en frygtelig trafikulykke, mine tanker går til hende og hendes familie!

søndag den 7. december 2008

Færdig Clara...




Endelig er hun færdig, den skønne Clara. Jeg startede med at strikke modellen midt på sommeren, men den røg desværre i skammekrogen på halvvejen, så snart jeg opdagede, at den var alt for lille til Mynte. Nu er en af vores venner blevet far til en yndig lille pige, så jeg satte turbo på, for at kunne få den klar til aflevering senere idag.

torsdag den 4. december 2008

Hår på brystet!!

Jeg er fandeme stolt af at dele kontor med hende hér! Hold da op, hvor jeg glæder mig til at komme på arbejde igen efter nytår, jeg har allerede smøget ærmerne op ;-)